Gıda Analizleri
GIDA ANALİZLERİ
-Listeria monocytogenes Aranması
(AFNOR BRD 07/04-09/98 RAPID’ L.mono-V11)
-Koliform Bakteri Sayımı (Koloni Sayım Tekniği)
(ISO 4832)
-Clostridium perfringens Sayımı
(ISO 7937)
-Bacillus cereus Sayımı
(ISO 7932)
-Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı
(ISO 15213)
-E.coli O157 Aranması
(ISO 16654)
-Stafilokokal Enterotoksin Aranması
(R-BIOPHARM RIDASCREEN)
-Escherichia coli Sayımı
(ISO 16649-2)
-Koagulaz Pozitif Stafilokokların Sayımı-(Staphylococcus aureus ve diğer türler)
(ISO 6888-1)
-Küf ve Maya Sayımı
(ISO 21527-1,2)
-Salmonella spp. Aranması
(AFNOR BRD 07/11-12/05 RAPID’ Salmonella Agar-V10)
-Escherichia coli (E.coli) Sayımı
(ISO 7251)
EKMEK MAYASI
-Rope Sporu Aranması
(TS 3522)
GIDA İŞLETMESİNDEN ALINAN ÇEVRESEL NUMUNELER
-Listeria monocytogenes Aranması
(ISO 11290-1)
-Salmonella spp Aranması
(ISO 6579-1)
-Aerobik Koloni Sayımı (Yayma Plak Tekniği)
(ISO 4833-2)
-Enterobacteriaceae Aranması ve Sayımı
(ISO 21528-2)
-Aerobik Koloni Sayımı
(CCFRA 1.1.1)
-Enterobacteriaceae Aranması ve Sayımı
(CCFRA 2.3.1)
-Escherichia coli Sayımı
(CCFRA 2.4.2)
-Koagulaz Pozitif Stafilokokların Sayımı-(Staphylococcus aureus ve diğer türler)
(CCFRA 3.5.1)
-Salmonella spp. Aranması
(CCFRA 3.1.2, CCFRA 3.1.5)
-Küf ve Maya Sayımı
(CCFRA 2.1.1)
-Koliform Bakteri Sayımı
(CCFRA 2.2.1)