Gıda Analizleri

GIDA ANALİZLERİ

-Listeria monocytogenes Aranması
(AFNOR BRD 07/04-09/98 RAPID’ L.mono-V11)

-Koliform Bakteri Sayımı (Koloni Sayım Tekniği)
(ISO 4832)

-Clostridium perfringens Sayımı
(ISO 7937)

-Bacillus cereus Sayımı
(ISO 7932)

-Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı
(ISO 15213)

-E.coli O157 Aranması
(ISO 16654)

-Stafilokokal Enterotoksin Aranması
(R-BIOPHARM RIDASCREEN)

-Escherichia coli Sayımı
(ISO 16649-2)

-Koagulaz Pozitif Stafilokokların Sayımı-(Staphylococcus aureus ve diğer türler)
(ISO 6888-1)

-Küf ve Maya Sayımı
(ISO 21527-1,2)

-Salmonella spp. Aranması
(AFNOR BRD 07/11-12/05 RAPID’ Salmonella Agar-V10)

-Escherichia coli (E.coli) Sayımı
(ISO 7251)

EKMEK MAYASI

-Rope Sporu Aranması
(TS 3522)

GIDA İŞLETMESİNDEN ALINAN ÇEVRESEL NUMUNELER

-Listeria monocytogenes Aranması
(ISO 11290-1)

-Salmonella spp Aranması
(ISO 6579-1)

-Aerobik Koloni Sayımı (Yayma Plak Tekniği)
(ISO 4833-2)

-Enterobacteriaceae Aranması ve Sayımı
(ISO 21528-2)

-Aerobik Koloni Sayımı
(CCFRA 1.1.1)

-Enterobacteriaceae Aranması ve Sayımı
(CCFRA 2.3.1)

-Escherichia coli Sayımı
(CCFRA 2.4.2)

-Koagulaz Pozitif Stafilokokların Sayımı-(Staphylococcus aureus ve diğer türler)
(CCFRA 3.5.1)

-Salmonella spp. Aranması
(CCFRA 3.1.2, CCFRA 3.1.5)

-Küf ve Maya Sayımı
(CCFRA 2.1.1)

-Koliform Bakteri Sayımı
(CCFRA 2.2.1)

← ÖncekiSonraki →